Ørsta 8-0 Larsnes

me love
Bilde av laget mitt da vi vant Sognefjord cup 2009
(en av de største fotballturneringene i landet!)
Minne for livet <3


Hahahaha! Vi knuste dem! Fy flate, var så deilig å vinne siste 2. div kampen. Kjempe bra jobba, jenter! Og ja, haha, selvsagt måtte det være en liten engelsk kommentar som de alltid bruker: "Nice", med sånn skikkelig fjortiz preg over stemmen. Langt ifra like gale som forrige gang, men gale nok. Og da jeg scora det ene målet mitt, haha! Jeg skulle runde en person da, også hun bare (unnskyld meg om det blir litt mye "hun bare"): "RO NED DAAA!!! FRISPAAARK!!". Også skubba hun meg drit hardt, og selfølgelig skubba jeg hardere tilbake. Men jeg kom meg forbi, og de baksnakka meg resten av kampen. Haha, jeg elsker når det skjer.
Også var det jo slik at hun som jeg runda, hun var bak meg HVER ENESTE GANG jeg snudde meg. Hun stod der med det blikket da, og skubba meg som bare søren. Jaja, sånn er jo fotballen.

Jeg står egentlig i mål, og fungerer best der. Men denne kampen hadde jeg en skade i kneet, så det var dødsvondt å slenge seg. Jeg fikk altså spille ute! Herlig, var det. Jeg scora 1 mål, og hadde 5 målgivende tror jeg? Noe sånt i alle fall. Vi eide dem totalt! Men nå vil jeg spille mer fotball, så jeg stikker bort i ballbingen nå (300 m fra huset mitt). Og for dere som ikke har fått det med seg, jeg er en total fotballfreak. Bare spør Anita, hihi.

Er du også en fotball/sportsfreak?
...eller er du det stikk motsatte?

2 kommentarer

ANITA

12.okt.2009 kl.22:21

.. Stikk motsatte. Hihi.

Frida

13.okt.2009 kl.08:18

:D

Skriv en ny kommentar

Frida

Frida

Jeg er en jente på 14 år, som liker å blogge om mine interesser og min hverdag. Sier ikke nei takk til kommentarer!

Kategorier

Arkiv

hits