Twin Shot 2

HERREGUD, så irriterende! Jeg hadde skrevet det lange innlegget, og når jeg skulle publisere det, så kom det sånn siden kan ikke vises dritt, og vi vet jo alle hvor irriterende det kan være! Ååh...

Men uansett; Twin Shot 2, ja. Beste spillet, jeg rett og slett elsker det. For vi lærte nemlig  om noe "nytt" på skolen idag, nemlig avhengihet. Da sa de at det var når vi ble veldig avhengig av noe, og vi måtte gjøre det flere ganger for dag. Så min konklusjon er da at jeg er avhengig av et supersøtt spill som heter Twin Shot 2! Seriøst, søteste spillet som noen gang har blitt laget. Nesten, da. Du styrer liksom en griselignende figur, som skal skyte med pil og bue på stygge vesen som grønne spyflekker med pigger, store stygge monster osv. Nå fikk du sikkert litt feil inntrykk av spillet, så her er et bevis på søt-heten til spillet mitt:

sooot
Finnes ikke søtere!

Jeg anbefaler på det sterkeste at dere setter av litt tid til dette spillet, er så morsomt! Uansett, jeg skal stikke i dusjen nå, jeg. Nettopp vært på trening, u see. Tenkte jeg skulle sette av litt tid til å ta ansiktsmaske også! Er så deilig med sånn peel off synst jeg.

LINK TIL SPILLET:
http://www.nitrome.com/games/twinshot2/

Før jeg glemmer det! Husk anbefalingen i det tidligere innlegget, da. Jeg skal anbefale noen (kanskje det blir deg?) senere i kveld, så følg med.

Hvilket dyr synst du at "grisene" ligner mest på?
Hva har du gjort idag?

3 kommentarer

Sweetboy

22.okt.2009 kl.19:02

Ha en fin kveld

Ta gjerne en kikk på Michael Jackson dansebloggen min :)

anita

26.okt.2009 kl.15:24

Nytt innlegg :D

anita

26.okt.2009 kl.22:00

-.-

Skriv en ny kommentar

Frida

Frida

Jeg er en jente på 14 år, som liker å blogge om mine interesser og min hverdag. Sier ikke nei takk til kommentarer!

Kategorier

Arkiv

hits